-
استفاده از روش های اتصال مکانیکی:
فرایند اتصال دو مقطع پروفیل UPVC بر اساس اعمال حرارت، ذوب و ادغام دو مقطع در یکدیگر انجام میشود که در نوع خود از استحکام قابل قبولی برخوردار است. این در حالی است که روش اتصال پروفیل های ترمال بریک به یکدگیر با استفاده از اتصالات مکانیکی و پانچ انجام میشود که بعلت عدم ایجاد هرگونه زائده ظرافت و زیبایی خاصی را دارد.
-
مقاومت بالا در برابر اشتعال و حرارت:
پروفیل های UPVC در حریق و آتش سوزی ها فرم خود را از دست می دهند. در دماهای بالاتر نيز به طور کامل ذوب شده و ميسوزد که این به ماهیت مواد پلیمری باز میگردد. در مقابل اما آلومينيوم در دماهاي بالا نيز شکل و جنس خود را حفظ ميکند و تنها در دماهاي بسيار بالا که تقريباً تمام اجزا ساختمان نابود ميشوند آلومينيوم نيز از بين ميرود.
-
قابلیت ساخت پنجره هایی با ابعاد بزرگ:
استحکام بالای پروفیل های ترمال بریک سبب شده ساخت پنجره با ابعاد بسیار بزرگ در این سیستم ها به سادگی فراهم شود. میزان استحکام خمشی پروفیل های یک پنجره، از مولفه های تاثیر گذار در طراحی پنجره های بزرگ است. افزایش چندین برابری استحکام خمشی پروفیل های ترمال بریک، استفاده از پنجره های بزرگ را به در انواع پروژه های ساختمانی را امکان پذیر می سازد.
پروفیل های UPVC اساساً قابليت رنگآميزي ندارند و براي توليد پروفیل های رنگي بايد از روش لمینیت و یا روکش های رنگی استفاده گردد که آن هم در طيف محدودي از رنگها این کار قابلیت اجرایی دارد. در حاليکه در پروفیل های ترمال بریک استفاده از روش رنگکاری الکترواستاتيک و با تنوع فوقالعاده میتواند بیش از 200 رنگ مختلف را در اختيار مصرفکنندگان قرار دهد که تمامی رنگها به دلیل استفاده از روش های گرمادهی، از مقاومت بالا و خاصبت ضد سایش برخوردار هستند. علاوه بر آن بر روش الکترواستاتیک استفاده از سيستم پوشش و رنگآميزي آنادايز تنها در آلومينيوم قابل اجرا است که میتواند تنوع این محصولات را بیشتر نماید.
-
مقاومت در برابر شرايط اقليمي نامساعد:
مقاومت بالای پوشش ها و رنگ های ایجاد شده از یک طرف و ماهیت و استحکام فلز آلومینیوم از طرف دیگر باعث شده، مقاومت پنجره های آلومینیومی ترمال بریک در برابر انواع شرایط نامساعد جوی و تابش های شدید نور خورشید برای سالیان متمادی در حد اعلای و ابتدایی خود حفظ شود. پنجره های ترمال بریک هرگز پوسیده نشده و تغییر رنگ نمی دهند.
-
عدم نیاز به نظافت های دوره ای:
عدم جذب ذرات معلق و آلودگی ها به روی پروفیل های ترمال بریک سبب شده این پروفیل ها به هیچ مواد شوینده ای برای نظافت احتیاج نداشته باشند. در مقابل در پنجره های دوجداره UPVC همواره لازم است سطح بیرونی پروفیل ها هر شش ماه یکبار توسط مواد شوینده تمیز شوند.
-
قابلیت انجام عملیات حرارتی:
فلز آلومینیوم با انجام عملیات حرارتی قابلیت افزایش استحکام و سختی را دارد. یکی از تکنیک های حرارتی آلومینیوم که به ایجینگ معروف است باعث افزایش استحکام و مقاومت یکنواختی سطوح آلومینیوم میشود.
-
قابلیت استفاده از شیشه های خاصی:
ابعاد بزرگ مقاطع پروفیل های ترمال بریک امکان نصب و بکارگیری شیشه هایی خاص تا 40 میلمیتر را فراهم می کند. این شیشه ها میتواند باعث بهبود در عملکرد عایق بندی حرارتی پنجره های ترمال بریک شوند.
قابلیت استفاده از یراق آلات تک حالته، دوحالته، کشویی، آکاردوئونی و لیفت اند اسلاید (LIFT AND SLIDE) از جمله یراق آلاتی است که قابلیت مونتاژ به روی پروفیل های ترمال بریک در آنها تعبیه شده است.
-
قابلیت بازیافت و سازگاری با محیط زیست:
مواد استفاده در تولید پروفیل های ترمال بریک که عمدتا فلز آلومینیوم میباشد برای بارها قابلیت ذوب و استفاده مجدد را دارند. از طرفی دیگر دفن مواد فلزی نظیر آلومینیوم کاملا با محیط زیست و چرخه طبعیت سازگار است.